Auto-Moto Imobiliare Locuri de muncă Matrimoniale


Anunţuri Brăila

Traseul 33, 34 si 35 maxi taxi Braila

Publicat de Vezi care sunt noile trasee de maxi taxi Braila la 08.03.2012, 7:10 | http://www.anuntul-brailean.ro
maxi taxi braila
Traseul 33 pleacă în traseu pe şoseaua Buzăului şi intră pe strada Chişinău spre Calea Călăraşilor, strada Celulozei până la STX, apoi ies în Bariera Călăraşilor şi intră pe b-dul Dorobanţilor, strada Sandu Aldea, strada Tinereului, unde face dreapta spre Călăraşi, Piaţa Concordia, Colegiul "Gh. Murgoci", Piaţa Traian, strada Grădina Publică, Liceul "Mihail Sebastian", b-dul Independenţei, Calea Galaţi, strada Griviţei, Gr. Şc. "Anghel Saligny", Gara CFR şi ajunge la capăt de linie Autogară. La întoarcere, de pe strada E. Grigorescu intră pe Griviţa, cu staţii la Piaţa Mare şi Braiconf, iese în Calea Călăraşilor merge pe Dorobanţi spre STX, reintră pe Călăraşi la Ciocârlia până la Chişinău şi apoi pe şoseaua Buzăului, până la ZOO.
Traseul  34: acest traseu are un itinerar invers cu cel de la Traseul nr. 33, cu precizarea că de la ZOO va intra spre şos. Vizirului, benzinăria MOL, apoi pe Chişinău până la şos. Buzăului.
Traseul  35 are dispeceratul la "Soroli Cola", de unde maşinile pleacă pe şoseaua Baldovineşti până la Fânărie şi intră pe strada Comuna din Paris până la strada Focşani pentru a ajunge până la strada Alexandru Vlahuţă, Şcoala Specială de pe Râmincu Sărat, Obor, Liceul Agricol, "Selgros", TUG Center, Billa 2, Piaţa Mare, strada Roşiori, Tineretului, Calea Călăraşilor până intrarea prin strada Chişinău, şos. Buzăului, Calea Călăraşilor, str. Mihai Bravu cu staţie la Braiconf, str. Griviţa, P-ţa Mare  şi apoi pe itenerariu de mai sus pentru a reveni la dispeceratul din faţa "Soroli Cola".

Vremea Braila, prognoza