Anunţuri Brăila


Un smecher din Jandarmeria Braila are propriul 112

Publicat de Jandarmeria BRaila la 04.08.2014, 21:10 | http://www.forumbraila.ro/Mare+sef+la+Jandarmeria+Braila+are+propriul+112-p6-2438-1.htm
jandarmeria braila, jandarmi braila, silion, ilas, timofei, 112 braila,
Un sef din Jandarmeria Braila se considera mai presus de lege! D-ul in "bermude" cu domiciliul pe str. Carantina, pune pe drumuri "ditamai echipa de zdrahoni jandarmeristi" pentru ca el se crede mai tare decat legea in Romania!  Daca nu am fi vazut pe camera de luat vederi de la poarta, "desantul" ce se invartea in jurul portii noastre nici macar nu am fi deschis, deoarece nu aveam de ce!

De ce credem ca este sef cel care a facut aberanta reclamatie? Deoarece atat el cat si jandarmii se comportau ca atare! Poate nu e sef ci frate sau ruda! O sa aflam, mai ales dupa ce am fost intrebati de "constructorul fara autorizatii" ca (sic) "de ce nu il cunoastem?"

Am, deschis, si cand colo, 7 baieti "bine crescuti si antrenati" (nu toti la fel de inteligenti ca seful lor de echipaj) cautau locul reclamat de un sef de la Jandarmerie (o sa aflam cum se numeste ca nu ni s-a spus) in care s-ar "impune luarea de indata sub paza cu efective de jandarmi a vre-unui obiectiv"!

Noroc cu d-ul jandarm Ionita, caruia i-au trecut se pare multi "geambasi" prin mana, si multe cereri aberante ale unora mai mari in grad, ca altfel cu tinerii "interpreti in ale dreptului" nu am fi ajuns la o concluzie corecta!

Dupa mai multe parlamentari, acuzatii si cereri de "legitimare" , de parca noi stateam cu casa in mijlocul drumului si tulburam grav ordinea publica, d-ul jandarm Ionita, a inteles penibilul situatiei si mai ales ilegalitatea ei.

D-le Jandarm Ionita: Construirea de catre seful dvs a unui imobil fara autorizatie de constructie este mul mai grav decat inchipuirile dansului!

O intrebare pentru distinsii sefi ai Jandarmeriei Braila: Raspundeti la toate solicitarile brailenilor sau numai la "Situatii care nu sufera amanare, in speta: starile de fapt caracterizate prin tensiuni interne, acte de dezordine, tulburarea grava a ordinii publice, dezastre, furturi frecvente din proprietatea publica sau privata care impun luarea de indata sub paza cu efective de jandarmi, a unor obiective, amplasamente, suprafete de teren, precum si situatiile in care organele de stat cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale, in caz de pericol iminent, solicita expres aceasta interventie." Daca o persoana din Braila, are impresia ca "ploua cu piatra" interveniti?

Am sunat la 0239619380 si persoana care se afla de serviciu (ora 19:00)), nu avrut sa se recomande insa ne-a confirmat ca a "primit o sesizare si a trimis un echipaj de jandarmi"! La cererea noastra, la fel ca d-ul "Ionita" nu a dorit sa ne spuna ce persoana a facut sesizarea!

PS: Ii spunem "Ionita" d-lui sef de echipaj de jandarmi deoarece asa s-a prezentat, dar s-ar putea sa nu existe nici un Ionita la Jandarmerie! Desi stam bine cu "legea" uite ca ne-a scapat sa-l legitimam"!  S-au poate tot echipajul era "pe neve, extraterestru" ?!!! Ce s-ar fi facut daca sunam la 112 ?

+ Adauga anunt + Adauga afacere

Anunţuri recomandate

 • Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie pentru Desktop PC ieftina de 1 sau 2 GB cu frecventa de 800 mhz si 1 an garantie.
 • Matrimoniale Braila
  Matrimoniale Braila
  Femeie caut barbat, anunturi cu fete singure din Braila sau barbati care cauta femei in Braila Galati Vrancea
 • Locuri de munca Braila
  Locuri de munca Braila
  Angajari Braila 2013, inclusiv oferte cu locurile de munca anuntate de AJOFM
 • Case Braila
  Case Braila
  Case de vanzare Braila sau case de inchiriat vile lux tocmai bune pentru afaceri imobiliare.

Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele stiri pe Anuntul Brailean


Top site-uri brailene