Anunţuri Brăila


Sait de anunturi gratuite din Braila

Sait de anunturi gratuite din Braila Anunturi Braila gratuite din toate categoriile Auto (vanzari autoturisme, masini, camioane, inclusiv service auto sau de motociclete scutere si ATV), Imobiliare (apartamente de vanzare, case si terenuri sau spatii comerciale si garsoniere de inchiriat in Braila), Locuri de munca in Braila (sectiune ce cuprinde atat anunturile si ofertele de angajari cat si cererile celor care doresc un loc de munca in Braila, Anunturi matrimoniale (locul unde brailenii si brailencele isi pot gasi o prietena sau de ce nu, o sotie), Servicii diverse prestate de firme si particulari precum si diverse oferte de vanzari prin mica publicitate. Daca doriti pe cineva care sa publice online anunturile dvs. si sa va scuteasca de acest efort, va invitam la sediul nostru (date de contact sunt mai jos) sau foarte simplu: Transmite-ti o comanda pe email la office[at]brailei.ro si anunturile dvs. vor fi publicate. Preturile sunt incomparabil mai mici decat cele din ziarul obiectiv vocea brailei iar anuntul dvs. va ramane online atat timp cat doriti. Peste 6000000 de vizitatori ai siteurilor de publicitate detinute de noi asteapta anuntul dvs.
 • Slogan: Fii obiectiv si recunoaste ca este gratuit !
 • Cuvinte cheie: Anunturi Braila, Auto, Imobiliare, Locuri de munca, Matrimoniale, Servicii, Anunturi gratuite, Braila. locuri de munca braila 2013, locuri de munca braila obiectiv, locuri de munca in braila, locuri d

Stiri si noutati

Oferte si anunturi


Date de contact

 • Adresa URL: http://www.anuntul-brailean.ro
 • Telefon: 0239629035
 • Fax: 0239629035
 • Judet: Braila
 • Localitate: Braila
 • Adresa: Calea galati vis a vis de clubul progresul (citeste declaratii fiscale)

3 comentarii pentru Sait de anunturi gratuite din Braila

 • sorin

  Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul INDEPENDENTA FINANCIARA la adresa de email sorin_sd@yahoo.com

 • O idee excelenta in avantajul Brailei

  Chiar avea nevoie Braila de un site de anunturi cu adevarat gratuit care sa fie o alternativa la mica publicitate platita. Multumim "Anuntul Brailean" !

 • Mi-au postat anunturi online

  Vreau sa va spun ca serviciile sunt de calitate in raport cu pretul platit pentru postarea anunturilor. Eu de regula scriam textul anuntului cat mai prescurtat ca si cum as fi platit la numarul de cuvinte (asa ca la ziar). Insa, nu mi-am inchipuit vreodata ce importanta are modul in care mi-au redactat anuntul. Daca va spun ca se numarau inclusiv numarul de caractere (in functie de motoarele de cautare) si se alegeau cuvintele cheie cele mai potrivite. Cu stimam, Daria Dimofte !

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Sait de anunturi gratuite din Braila sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga anunt + Adauga afacere

Anunţuri recomandate

 • Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie pentru Desktop PC ieftina de 1 sau 2 GB cu frecventa de 800 mhz si 1 an garantie.
 • Matrimoniale Braila
  Matrimoniale Braila
  Femeie caut barbat, anunturi cu fete singure din Braila sau barbati care cauta femei in Braila Galati Vrancea
 • Locuri de munca Braila
  Locuri de munca Braila
  Angajari Braila 2013, inclusiv oferte cu locurile de munca anuntate de AJOFM
 • Case Braila
  Case Braila
  Case de vanzare Braila sau case de inchiriat vile lux tocmai bune pentru afaceri imobiliare.

Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele stiri pe Anuntul Brailean


Top site-uri brailene