Anunţuri Brăila


Oferte turistice ieftine Blog calatorii

Oferte turistice ieftine Blog calatorii Acest proiect a inceput din dorinta de a impartasi emotii, experiente, sfaturi, dar si ponturi si oferte turistice pentru a calatori mai mult si mai ieftin, tocmai pentru a-ti imbunatati si tu experientele culturale. Multe dintre articole vor surprinde destinatii sau mai bine zis idei, inspiratii pentru calatoriile tale viitoare.

Fiecare dintre noi trebuie sa vada Parisul macar o data in viata ! Situat in partea de nord a Frantei si strabatut de raul Sena, Parisul are reputatia de a fi unul dintre cele mai frumoase si mai romantice orase, plin de obiective istorice si influent sub aspect cultural, artistic, culinar, arhitectural sau din punct de vedere al modei. Supranumit „Orasul Luminii” sau ” Capitala Modei” este locul de nastere al multor brand-uri de lux, precum Chanel, Dior, Yves Saint-Laurent, Guerlain, Lancôme, L’Oreal, Clarins etc
Orasul este pe locul al doilea in ceea ce priveste stelele Michelin acordate restaurantelor din lume (dupa Tokyo) si detine numeroase repere simbolice, cele mai vizitate fiind Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre-Dame, Muzeul Luvru, Moulin Rouge, ceea ce il face una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume, cu 45 de milioane de turiști anual.

8 Martie la Nisa: Nisa este numita capitala Coastei de Azur, un oras care si-a castigat un loc fara egal printre destinatiile de vacanta cele mai stilate din intreaga lume. Peisajul este unul deosebit, culoarea marii este de un albastru superb iar Nisa are foarte multe de oferit celor care o viziteaza, obiective turistice, locuri remarcabile si cele mai repezentative monumente istorice. Orasul Vechi, Promenada des Anglais, portul, Fortul Mont Blanc, Piata Massena, Hotelul Negresco, Catedrala Rusa sau Catedrala Sainte Reparate sunt doar cateva dintre atractiile turistice care va vor incanta privirile si simturile.
 • Cuvinte cheie: oferte turistice, blog de calatorii, blog calatorii, travelina, city break ieftin

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Oferte turistice ieftine Blog calatorii'. Administratorii http://www.travelina.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Oferte turistice ieftine Blog calatorii'. Administratorii http://www.travelina.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.


Date de contact

 • Adresa URL: http://www.travelina.ro
 • Numarul de telefon nu a fost specificat.
 • Numarul de fax nu a fost specificat.
 • Judet: Constanta
 • Localitate: Bugeac (Ostrov)
 • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Oferte turistice ieftine Blog calatorii

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Oferte turistice ieftine Blog calatorii sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga anunt + Adauga afacere

Anunţuri recomandate

 • Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie pentru Desktop PC ieftina de 1 sau 2 GB cu frecventa de 800 mhz si 1 an garantie.
 • Matrimoniale Braila
  Matrimoniale Braila
  Femeie caut barbat, anunturi cu fete singure din Braila sau barbati care cauta femei in Braila Galati Vrancea
 • Locuri de munca Braila
  Locuri de munca Braila
  Angajari Braila 2013, inclusiv oferte cu locurile de munca anuntate de AJOFM
 • Case Braila
  Case Braila
  Case de vanzare Braila sau case de inchiriat vile lux tocmai bune pentru afaceri imobiliare.

Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele stiri pe Anuntul Brailean


Top site-uri brailene