Auto-Moto Imobiliare Locuri de muncă Matrimoniale


Bilantul de activitate al Jandarmeriei Braila pe 2012

Miercuri 6 februarie la Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, în prezenta domnului Anghel ANDREESCU, secretar de stat si sef al Departamentului Ordine si Siguranta Publica din Ministerul Afacerilor Interne, s-a desfasurat în sistem videoconferinta, evaluarea activitatilor desfasurate de Jandarmeria Româna în anul 2012.

În anul 2012, Jandarmeria Româna a continuat activitatea de consolidare institutionala care a avut ca principal obiectiv eficientizarea misiunilor destinate cresterii gradului de siguranta a cetatenilor. Asigurarea suportului logistic necesar desfasurarii normale a acestor misiuni, continuarea profesionalizarii personalului si dezvoltarea relatiilor de cooperare cu celelalte componente ale Ministerului Afacerilor Interne au constituit directiile de actiune prioritare pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

În perioada de referinta, structurile de ordine publica ale Jandarmeriei Române  au executat 417.138 misiuni, din care: 105.194 misiuni de asigurare a ordinii publice, reprezentând o crestere cu 15,72% fata de anul 2011, 6.647 interventii la solicitari telefonice, 13.652 interventii la solicitare „112”, 435 actiuni de salvare-evacuare, 5.158 actiuni de interventie pentru asigurarea transporturilor speciale si de valori si 67 interventii pentru restabilirea ordinii publice la solicitarea altor structuri.

Pe timpul misiunilor desfasurate, efectivele de jandarmerie au constatat 19.284 infractiuni, în mod independent si în cooperare cu alte structuri.Din numarul total de infractiuni, 10.858 au fost constatate independent, în crestere cu 18,93% fata de anul 2011. Totodata, au fost puse în executare 35.845 mandate de aducere si au fost depistate 110 persoane puse sub urmarire, care au fost predate structurilor de politie.

De asemenea, s-au executat 458 misiuni, care au avut ca obiectiv acordarea sprijinului lucratorilor institutiilor cu care Jandarmeria Româna coopereaza pentru desfasurarea de activitati procedurale, combaterea evaziunii fiscale si a contrabandei, precum si pentru destructurarea unor grupuri infractionale organizate. 

La sfârsitul anului 2012, structurile specializate de paza si protectie institutionala ale Jandarmeriei asigurau protectia la peste 1.100 de obiective. Pe timpul misiunilor executate de jandarmi pentru combaterea furtului de produse petroliere din conductele magistrale de transport s-au recuperat peste 41.000 de litri de combustibil petrolier (titei, motorina, gazolina si alte produse), în valoare totala de 23.734 lei.
    
Având în vedere necesitatea alinierii depline la legislatia si standardele comunitare în domeniile de competenta ale Jandarmeriei Române, 15 jandarmi au participat la cursurile organizate de institutii militare din strainatate în urmatoarele specializari: misiuni internationale, prevenirea si combaterea criminalitatii, combaterea terorismului, salvare montana. Pentru cresterea nivelului de pregatire a personalului si pentru reducerea cheltuielilor ocazionate de participarea cadrelor militare la cursurile de cariera în institutiile de învatamânt specializate, s-a realizat sistemul de învatamânt de tip e-Learning.

Vremea Braila, prognoza Vineri, 27 Mar 2015 12:00 pm EET
Min:
7 °C
Max:
11 °C
Curs BNR, 26.03.2015
EUR
4.4208
USD
4.0169
GBP
5.9947
CHF
4.2173

Anunţuri recomandate

 • Porci de Craciun
  Porci de Craciun
  Vand porci vietnamezi 30-35 kg pret 15 ron/kg, 65 - 85 kg pret 12 ron/kg
 • Fii curios
  Fii curios
  Site inovativ, un nou look cu fetite frumoase pentru toate gusturile.
 • Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie pentru Desktop PC ieftina de 1 sau 2 GB cu frecventa de 800 mhz si 1 an garantie.
 • Unitate PC AMD
  Unitate PC AMD
  Calculator pentru incepatori cu placa video de 256 mb, Windows Xp instalat, ideal pentru birou sau copii mai mici.
 • Unitate PC Dell
  Unitate PC Dell
  Unitate PC Dell cu procesor Intel core 2 duo si hard de 160 Gb, curatat de praf, repus pasta termala, garantie 6 luni.
 • Calculatoare SH
  Calculatoare SH
  Calculatoarele de vanzare sunt reconditionate integral si se vand cu garantie
 • Piese si componente calculatoare
  Piese si componente calculatoare
  Componente SH pentru orice tip de calculator. Poti face upgrade sau schimba piese !

Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele ştiri


Top site-uriMemorii ram pret mic