Anunţuri Brăila


Cine a pacalit Braila: CORA sau APAN?

Desi Primaria Braila, ziarele locale si site-urile de stiri online (inclusiv noi, anuntul-brailean.ro) au anuntat cu "mare fast" ca Grupul Internaţional de hypermarket-uri Cora vine in Braila, iata ca marea investitie asteptata de sute de braileni aflati in cautarea unui loc de munca a fost un mare bluff, teapa sau rea vointa / incompetenta!?

Firma care a initiat licitatia pentru concesionarea terenului fostei unittati militare de la "Caporalul Musat" se numeste, potrivit ziarului Obiectiv Vocea Brailei, Cluj-Napoca Estate SRL, insa din verificarile noastre o astfel de firma nu exista in judetul Cluj, singura firma apropiata ca si denumire de cea de mai sus este REAL ESTATE NAPOCA SRL ce are codul de identificare fiscala 6838910 si sediul in B-dul 21 DECEMBRIE 1989 nr. 59, Cluj-Napoca.

Daca aceasta firma este cea care a "luat mintile" primarului Simionescu si a amagit brailenii cu potentiale locuri de munca, va anuntam ca potrivit site-ului Ministerului Finantelor aceasta firma nu a mai depus un bilant contabil din anul 2008 !!! Oare Primarul Brailei si angajatii responsabili cu aceasta afacere nu stiau acest lucru ?

Cu ajutorul unuia dintre consilierii locali am identificat cu adevarat firma paravan folosita de autoritatile locale, si anume cea care poarta numele corect de "CLUJ-NAPOCA ESTATE SRL " numai ca aceasta are sediul in Bucuresti si o cifra de afaceri impresionanta!

Aflam, totusi, ca firma care va efectua o investitie, pe vechiul si imensul amplasament imobiliar, va fi firma APAN  condusa de Mircea Andreev unul din preferatii primarului Simionescu in materie de concesiuni de terenuri locale!

De altfel se pare ca firma din Bucuresti a avut doar rolul de "motor" pentru ca nu cumva cineva din alte zone, auzind de numele CORA, sa se amestece in treburile interne ale lui Simionescu si Andreev! 

Altfel cum se poate explica faptul ca firma care a solicitat concesiunea nu s-a prezentat la licitatie, in schimb, pe sest, a fost declarata castigatoare, singura firma, APAN, care s-a prezentat la licitatie ???

+ Adauga anunt + Adauga afacere

Anunţuri recomandate

 • Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie pentru Desktop PC ieftina de 1 sau 2 GB cu frecventa de 800 mhz si 1 an garantie.
 • Matrimoniale Braila
  Matrimoniale Braila
  Femeie caut barbat, anunturi cu fete singure din Braila sau barbati care cauta femei in Braila Galati Vrancea
 • Locuri de munca Braila
  Locuri de munca Braila
  Angajari Braila 2013, inclusiv oferte cu locurile de munca anuntate de AJOFM
 • Case Braila
  Case Braila
  Case de vanzare Braila sau case de inchiriat vile lux tocmai bune pentru afaceri imobiliare.

Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele stiri pe Anuntul Brailean


Top site-uri brailene