Anunţuri Brăila


Senator Braila - Mihai Danut

Senator Braila - Mihai Danut De ce a dmisionat din PPDD senatorul Mihai Danut. Conform mesajelor postate pe facebook acesta sustine ca "Decizia de a demisiona din PPDD a fost motivată de traiectoria pe care s-a înscris partidul şi care a devenit incompatibilă cu angajamentele luate faţă de braileni. Rolul asumat explicit a fost acela de a promova interesele comunităţii pe care o reprezint în Parlamentul României. In acest scop, orice parlamentar ales are nevoie de susţinerea partidului şi mai cu seama a organizaţiei din care face parte. Vă reamintesc că rezultatele excelente obţinute de PPDD la Brăila, în iunie 2012 şi în decembrie 2012, au fost ca urmare a liniei politice trasate de mine şi preşedintele organizaţiei judeţene de atunci, Sorin Ovidiu Bălan. Ceea ce înseamnă că atunci am rezonat cu aşteptările brailenilor.

Între timp, deşi are 4 consilieri în CLM Braila şi 7 în CJ Braila, partidul a devenit în plan local o anexă a intereselor unui singur om - preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu. Acest lucru este cunoscut şi conducerii centrale, însă, în absenţa unor decizii care să îndrepte lucrurile, este de înţeles că încurajează evoluţia PPDD Brăila într-un sens inacceptabil.

Am ales să mă alătur unui partid mic, pentru a nu fi acuzat de traseism politic sau oportunism, pentru că îmi plac provocările, pentru că îmi place să construiesc din temelii, aşa cum am procedat şi la PPDD şi pentru că am convingerea că Partidul Conservator poate ajunge la următoarele alegeri la 10 la sută din preferinţele br
 • Cuvinte cheie: mihai danut, mihai cristian danut, senator danut mihai, senator mihai danut, mihai danut patron, mihai danut braila

Stiri si noutati

Oferte si anunturi


Date de contact

Nici un comentariu pentru Senator Braila - Mihai Danut

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Senator Braila - Mihai Danut sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga anunt + Adauga afacere

Anunţuri recomandate

 • Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie pentru Desktop PC ieftina de 1 sau 2 GB cu frecventa de 800 mhz si 1 an garantie.
 • Matrimoniale Braila
  Matrimoniale Braila
  Femeie caut barbat, anunturi cu fete singure din Braila sau barbati care cauta femei in Braila Galati Vrancea
 • Locuri de munca Braila
  Locuri de munca Braila
  Angajari Braila 2013, inclusiv oferte cu locurile de munca anuntate de AJOFM
 • Case Braila
  Case Braila
  Case de vanzare Braila sau case de inchiriat vile lux tocmai bune pentru afaceri imobiliare.

Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele stiri pe Anuntul Brailean


Top site-uri brailene