Anunţuri Brăila


InfoBraila mai are mult pana sa ajunga ziar cotidian

Forum Braila a mai spus! Noi suntem unul (si brailenii ne citesc) voi sunteti: cca 40 pe la Monica si 10 la voi! Aveti acces la informatii mai mult decat noi (hopa suna telefonul ca nu stiu cine s-a ciocnit cu cineva, ca sa fac perchezitii, etc).
Apreciem faptul ca site-ul de Stiri Braila cu nume de info ii cam taie macaroana sefei de la singurul "cotidian brailean"!
Dar, ca sa i-o taiati de tot trebuie sa aveti un cotidian (zi de zi ca asa cere legea), tradus in bani cca +250000 ron pe an, lejer! 
Plus banii de anunturi platite degeaba de Braicar, Eco Braila sau alte firme de stat la care Simionescu isi poune oamneii in Consiliul de Administratie care isi fac publicitate scrisa ca si cum brailenii nu ar sti cu ce se ocupa aceste firme.
Nu mai vorbim de furnizorii de apa sau energie electrica si termica care publica zi de zi anunturi despre intreruperile cauzate de interventiile lor. Mari directori si "mari smecheri" !
Cat timp toate firmele/organizatiile (de stat sau private) care acceseaza fonduri europene sunt obligate sa faca o astfel de publicitate, ziarul Monicai Paraschiv (monopol - poate fi un subiect pentru Oficiliul Concurentei) va fi cel care dicteaza!
Da stim, o sa ne aratati drept exemplu, cazul Diacomatu! Daca ar fi existat onoare si transparenta atunci ziarul condus de monica parashiv ar fi trebuit sa ceara scuze brailnilor! How much to do ???
Fara acesti bani ziarul Monicai Paraschiv si al d-nei Preda ar da faliment! Cu acesti bani voi ati "face legea" in mediul online!
+ Adauga anunt + Adauga afacere

Anunţuri recomandate

 • Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie RAM DDR2, DDR3
  Memorie pentru Desktop PC ieftina de 1 sau 2 GB cu frecventa de 800 mhz si 1 an garantie.
 • Matrimoniale Braila
  Matrimoniale Braila
  Femeie caut barbat, anunturi cu fete singure din Braila sau barbati care cauta femei in Braila Galati Vrancea
 • Locuri de munca Braila
  Locuri de munca Braila
  Angajari Braila 2013, inclusiv oferte cu locurile de munca anuntate de AJOFM
 • Case Braila
  Case Braila
  Case de vanzare Braila sau case de inchiriat vile lux tocmai bune pentru afaceri imobiliare.

Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele stiri pe Anuntul Brailean


Top site-uri brailene